Dostava in stroški dostave

11. Stroški poštnine

Brezplačna dostava za pakete v vrednosti nad 50 €.

Cena standardne dostave preko Pošte Slovenija je 3,5 €. Cena za dostavo po povzetju se določa po ceniku pošta Slovenija.

12. Dostava

 

Pošta Slovenije: 1-2 delovnih dni od dneva predaje paketa* (99% paketov je v dostavi že naslednji delovni dan)

GLS: 1-3 delovnih dni od dneva predaje paketa* (90% paketov je v dostavi naslednji delovni dan)

*Predaja paketa dostavni službi: vsa naročila, ki jih prejmemo na delovni dan do 14.00 ure, predamo izbrani dostavni službi (PS ali GLS) še isti dan. Ostala naročila predamo dostavni službi prvi naslednji delovni dan. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Naročila, pri katerih je kot način plačila izbrano nakazilo na transakcijski račun (nakazilo na TRR po ponudbi/predračunu), pripravimo in predamo dostavni službi, ko prejmemo plačilo. Izdelke, ki jih naročite preko spletne strani www.nakupujkvalitetno.si, če so so na zalogi jih odpošljemo v najkrajšem možnem času. Kako vem, ali je izdelek na zalogi?  - Če izdelka ni na zalogi, ga ne morete dodati v košarico.

Pogoj za dostavo je plačilo. Pri plačilu »po povzetju« naročilo plačate neposredno pismonoši oz. kurirju ob dostavi paketa. Plačilo na obroke ni mogoče.

POŠTA SLOVENIJE – standardna dostava paketa na izbrani naslov

Pošta Slovenije vam paket dostavi na naslov, kot ga navedete ob zaključku spletnega naročila (»naslov za dostavo«). Ob dostavi lahko paket prevzame (1) naslovnik, (2) družinski član, starejši od 15 let, ki živi z naslovnikom v istem gospodinjstvu, (3) pooblaščenec, zakoniti zastopnik ali skrbnik.

Dostava vključuje:

-brezplačna SMS in e-mail obvestila o lokaciji paketa (s številko sledenja) in o predvidenem datumu ter času dostave

-brezplačen klic v primeru neuspešne prve dostave

-brezplačna druga dostava

-brezplačno SMS obvestilo o skorajšnjem poteku roka za prevzem paketa